Alla
Artiklar
Våra medarbetare
Samarbetspartner

Våra medarbetare

Pontus Hanqvist

Ledande CNC-operatör med specialkompetens. I hjärtat av svarvavdelningen på Specialverktyg hittar vi Pontus Hanqvist, en CNC-operatör som kombinerar teknisk skicklighet med ledarskap.

Läs mer

Våra medarbetare

Mariette Wikh

Mitt i Specialverktygs produktionslinje arbetar Mariette Wikh, en CNC-operatör med en udda och inspirerande karriärväg. Hennes bakgrund sträcker sig från djurvård till teknisk precision, och nu har hon hittat sin plats som CNC-operatör.

Läs mer

Våra medarbetare

Maytham Abdulzahra

Mätrummets hjärna på Specialverktyg När du stiger in i Specialverktygs mätrum möts du av en lugn intensitet. I centrum av denna precisions sfär hittar du Maytham Abdulzahra, mätrummets ansvarige.

Läs mer

Våra medarbetare

Johan Anglén

Operatören som styr Specialverktygs planslip- och gnistavdelning. I Specialverktygs gnist- och planslipsavdelning hittar vi Johan Anglén, en gnistoperatör som är van att arbeta med precision.

Läs mer

Artiklar

Kvinnor i produktion - Artikel i tidningen Maskinoperatören September 2021

Vi tittar in i framtiden hos Specialverktyg i Norrköping AB Intervju med Annelie Kasa som i en ny position i familjeföretaget som vice VD kommer att föra traditionen vidare in i framtiden.

Läs mer

Artiklar

Skänker 170 000 kronor till krigets offer i Ukraina - Reportage i Norrköpings Tidningar Mars 2022

Framgångsrika och 30-årsjubilerande Specialverktyg i Norrköping AB skänker 5 000 kronor per anställd till krigets offer i Ukraina. Istvan och Annelie Kasa, far och dotter, önskar nu att fler företag är beredda att stötta människor i nöd.

Läs mer

Artiklar

Norrköpingsföretaget satsar på solceller - Reportage i Norrköpings Tidningar November 2017

Att nyttja solen till elproduktion blir allt vanligare. Ett företag i Norrköping har en av Östergötlands största solcellsanläggningar på sitt tak.

Läs mer

Våra medarbetare

Elin Johansson

Hon hanterar sin CNC-maskin lika naturligt som en seglare hanterar sitt roder, och hennes arbetsskor förflyttar sig självsäkert över verkstadsgolvet.

Läs mer

Samarbetspartner

Tillverkning av skiving verktyg på Specialverktyg - Reportage i Tidningen Maskinoperatören januari 2024

Teknik och kunskap genererar produktions- och leveranstider med bibehållen kvalitet. Idag har vi skiving och hobbingverktyg i blickpunkten.

Läs mer